Naše práce

Kdo se v kraji zdejším chlubí logem nejkrásnějším?

idea-making / loga / vizuální identita / grafické manuály
To je prostě naprostá šílenost! Jak to mám asi stihnout? Taková slova fakt nechcete slyšet od grafika, na kterém stojí vytvoření sedmi nových log a grafických manuálů. Jenže náš Dvojan je fakt velký zvíře…

Klient

Sdružení obcí Čistá Jihlava

Podobné služby můžete mít za

50 - 75 tisíc

Na projektu pracovali

Dvojan / David / Pavel

Věděli jste, že vlastním erbem se obec ze zákona nemůže při většině příležitostí prezentovat? Co s tím? Musí se udělat nová vizuální identita. Sdružení obcí Čistá Jihlava na to dostalo speciální dotaci. Když jsme zakázku vyhráli, nevěděli jsme, do čeho jsme se to uvrtali. 

Jenže ty obce vlastně taky moc ne. Taková vizuální identita je ve finále totiž všude: vizitka, plakát, web, hlavičkový papír… a mohli bychom ještě dlooooouho pokračovat. Dostali jsme se do džungle, respektive do sedmi džunglí sedmi obcí. 

A naše výprava v čele s vedoucím grafikem Dvojanem a zdatným pomocníkem Davidem se dva měsíce hrdinně probíjela a prosekávala skrz každé jedno logo a desítky stránek grafických manuálů. A výsledek? Je to prostě šíleně krásný a okolní obce teď můžou závidět. 

Chcete před nás položit další podobnou grafickou challenge? V zájmu našeho zdraví nám dejte trošku víc času a pojďte do nás!